Villkor

Julgranar

Våra julgranar köper vi in från lokala odlade i Skåne. Vi eftersträvar julgranar som är hållbart odlade med schysta villkor. Produktbilderna i vår e-butik illustrerar hur de olika julgranstyperna kan se ut. Vi kan inte garantera att julgranarna återger produktbilderna exakta utseende. Detta på grund av att julgranar är odlade individer där ingen gran är den andra lik. Det vi kan garantera är ett likartat utseende. Våra granar levereras färska med färska snitt, efter leverans ansvarar vi inte för skötsel av granen eller om granen barrar.

Då julgranar är levande ting och en färskvara gäller INTE distansavtalslagens ångerrätt om 14 dagar. 

Är ni inte nöjda med granen har ni möjligheter att byta. Julgranar är individuella individer och därför förekommer det att fåtalet granar inte håller den kvalité som varken ni eller vi vill. Det är ofrånkomligt, men vi minimerar detta genom att välja våra odlare med omsorg i vårt närområde. Vill ni reklamera er julgran så kontakta oss genom kontakt länken och uppge namn och telefonnummer senast inom 24 timmar efter att ni mottagit varan. Vi hör av oss så kommer vi och byter ut granen.

Leverans

När ni kommer till kassan har ni möjligheter att välja mellan möjliga leveransdagar. Det finns ett begränsat antal leveranser för vad vi har möjligheter till varje dag. Därför kan leveransdagar försvinna. Men det finns även möjligheter att nya leveransdagar alternativt leveransdagar återkommer pga. av bättre leveranskapacitet.

Vi har idag inte möjligheter att garantera er leverans vid ett givet klockslag utan det kommer att ske under dagen mellan 08:00 – 15:00 och 15:00 – 20:00. Vi kommer att plinga på dörren men är ni inte hemma lämnar vi granen utanför er dörr.

Era leveransuppgifter fyller ni i samband med köpet.

En fast fraktkostnad på 125 kr per frakt kommer att läggas på ert köp per leveranstillfälle.

Köp

Vi använder oss av Klarna för betalningar. För att läsa mer om Klarnas villkor klicka på länken:https://www.klarna.com/se/villkor/

Återvinning av julgran

Vi erbjuder återvinning av julgran. Detta innebär att vi kommer och hämtar upp er gran utanför er dörr. Det ni behöver göra är att ställa ut granen utanför dörren och hänga upp det röda upphämtningslappen. Upphämtningen kommer ske under en given dag, läs mer på produktsidan https://julitid.se/produkt/atervinning/. Vi har inte möjligheter att hämta julgranen under andra dagar. Oavklädd gran kan komma att debiteras med 100 kr.

Org.nr. 900504-3097