Vi kan garanterar vi en snygg julgran

Vi samarbetar med utvalda julgransodlare i Skåne. Odlarna har hög kompetens och lång erfarenhet, framförallt har det en stolthet över deras julgranar. Tack vare att vi har skånska julgranar istället för importerade har vi en kortare väg från odling till konsument. Vi kan därför erbjuda färskare julgranar. Våra julgransodlare markerar ut sina julgranar efter framförallt utseende.  På Julitid har vi valt att enbart köpa in julgranar av den högsta kvalitéssortimentet, vi erbjuder premiumgranar. För att säkerställa våra höga kvalitetskrav besöker vi odlarna årligen. Från att julgranen huggs i odlingen tills den hamnar hos er kommer granen att vara nätat och handskas varsamt. Slutligen kommer vi att vid leveransen göra ett nytt snitt på varje julgran. Det gör man för att förbättra uppsugningsförmågan av vatten hos julgranen. 

  • Utvalda julgransodlare
  • Närodlade i Skåne
  • Färskare julgranar
  • Premium sortiment
  • Nytt snitt vid leverans

Nöjd Kund garanti

Trots att vi jobbar hårt att leverera vackra julgranar som håller hela julen kan de vara så att era kunder inte blir riktigt nöjd. Inga problem, Be dem att kontakta oss så kommer vi och byter ut deras gran utan kostnad.

Läs mer

Granexperterna

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Läs mer