Föreningar – Vill ni tjäna pengar?

Vi erbjuder föreningar, scoutkårer och skolklasser ett enkelt sätt att tjäna pengar. Ni säljer julgranar med hemleverans via vår hemsida.

Det ni behöver göra är att samarbeta med oss och få ut en egen unik ”sponsorskod”. Varje gång det sker ett köp med sponsorskoden får ni 100 kr. Tipsa medlemmar, vänner och familj att köpa en julgran av oss.

Ni tjänar 100 kr per såld gran säljer ni 100 granar får ni 10 000kr.

Vid efterfrågan förser vi er med marknasföringsmaterial, tillexempel bilder för sociala medier. Bilden kommer med en länk som tar er till vår hemsida med er sponsorkod förinställd.  Vi kan även skicka med ett föreningsbrev med era kommande händelser. Har ni fler idéer hjälper vi er gärna.

Vi fixar all hantering från hemsida, betalningar, leveranser till kund. Ni sprider koden till alla ni känner sedan sker utbetalningen till er i januari.

  • Ingen föräldrainsats behövs
  • Alla ska ha julgran till jul
  • Låg risk
  • Inget behov att knacka dörr och sälja
  • Enkel spridning i sociala medier
  • Liten arbetsinsats vid försäljning

Räkneexempel

Antal medlemmar: 100 personer
Varje medlem rekommenderar: 2 personer
Totalt antal sålda julgranar: 300 granar (100 + 100*2)
Föreningens vinst: 30 000 kr

Rekommendationerna kan vara till en släkting, en vän, en medarbetare eller någon helt okänd på stan eller via sociala medier. Det är ni som bestämmer till vem och till hur många. Får ni det till att spridas på sociala medier finns det inga begräsningar.

Anmäl ert intresse här: